Ειδήσεις‎ > ‎

Υιοθέτηση πρότασης Τορναρίτη για βοήθεια προς Ελλάδα από Υπ. Παιδείας

αναρτήθηκε στις 15 Φεβ 2012, 2:35 π.μ. από το χρήστη News 2

ΚΥΠΕ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ-Κύπρος 15/2/2012 11:58:50 πμ


Αμεσα θα αποσταλεί εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού προς όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία για συλλογή χρημάτων για τους άπορους μαθητές της Ελλάδας, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας.

Σημειώνεται ότι ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Γιώργος Δημοσθένους χαιρετίζει και υιοθετεί την εισήγηση προς αυτό το σκοπό του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας Νίκου Τορναρίτη.

«Είμαστε βέβαιοι ότι οι μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς θα ανταποκριθούν και σε αυτό το κάλεσμα στήριξης του δοκιμαζόμενου λαού και ιδιαίτερα των παιδιών της Ελλάδας, όπως απέδειξαν πρόσφατα σε αντίστοιχη πρωτοβουλία με τη συλλογή πακέτων αγάπης, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία», αναφέρεται.

Τέτοιες πρωτοβουλίες, συνεχίζει η ανακοίνωση, «εντάσσονται απόλυτα στο πλαίσιο του νέου, δημοκρατικού και ανθρώπινου σχολείου που διαμορφώνουμε στα πλαίσια της Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης, βασικός στόχος του οποίου είναι η καλλιέργεια των αξιών της αγάπης, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής δικαιοσύνης, οι οποίες πρέπει να διακρίνουν τους σύγχρονους πολίτες του 21ου αιώνα».

Comments