Ειδήσεις‎ > ‎

Τιμήθηκαν Ν. Τορναρίτης, Λ. Κουρσουμπά και Στ. Ολύμπιος

αναρτήθηκε στις 28 Μαρ 2011, 6:03 π.μ. από το χρήστη News 2

Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης τίμησε, στη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας Νίκο Τορναρίτη, την Επίτροπο Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδιού Λήδα Κουρσουμπά και τον Πρόεδρο του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού Σταύρο Ολύμπιο.

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση, ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Χρύσανθος Πιερή, αναφερόμενος στους τρεις τιμηθέντες, είπε ότι «ο καθένας από τη δική του θέση βοηθά έμπρακτα την Οργάνωσή μας μέσω αγαστής, έντιμης και ειλικρινούς συνεργασίας».

Όπως αναφέρεται, η Συνομοσπονδία τίμησε τον κ. Τορναρίτη για τη στήριξή του προς τους οργανωμένους γονείς και την Επίτροπο Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδιού για τις προσπάθειες που καταβάλει για την προάσπιση των αναφαίρετων δικαιωμάτων των παιδιών.

Για τον κ. Σταύρο Ολύμπιο, πέρα από τη δράση και την προσφορά του, η Συνομοσπονδία σημειώνει ότι «θεωρεί οφειλόμενη την τιμή στο πρόσωπό του ιδιαίτερα τη χρονιά που διανύουμε, καθώς το 2011 είναι το Ευρωπαϊκό Έτος Εθελοντισμού, σκοπός στον οποίο είναι ταγμένοι και οι εθελοντές οργανωμένοι γονείς».

Comments