Ειδήσεις‎ > ‎

Ευχαριστώ όλους

αναρτήθηκε στις 28 Ιαν 2012, 2:23 π.μ. από το χρήστη News 2

Δήλωση του Αντιπροέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Τορναρίτη

 

Τα τελευταία χρόνια στον Δημοκρατικό Συναγερμό, όλοι μαζί, πετύχαμε πολλά. Αφήσαμε πίσω μας τις αχρείαστες εντάσεις και τους διχασμούς που μας πλήγωσαν. Δουλέψαμε συλλογικά και υπεύθυνα και πετύχαμε τα καλύτερα αποτελέσματα από την ίδρυση της παράταξής μας.

Είμαι πεπεισμένος πως μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολύ περισσότερα. Μπορούμε να καταστήσουμε τον Δημοκρατικό Συναγερμό τον πραγματικό πρωταγωνιστή της πολιτικής ζωής του τόπου. Με σύμμαχο την κοινωνία και σε συνεργασία με άλλες πολιτικές δυνάμεις, μπορούμε να οδηγήσουμε τον τόπο μας μπροστά. 

Αυτή την προοπτική πρέπει να την διαφυλάξουμε και να την ενισχύσουμε. Ενωμένοι, πρέπει να δώσουμε τη μάχη των Προεδρικών εκλογών. Ενωμένοι, θα είμαστε και οι νικητές. 

Με αυτές τις σκέψεις και ήσυχος με την συνείδηση μου ότι έπραξα στο ακέραιο το καθήκον μου τα χρόνια που προηγήθηκαν, επαναδιεκδικούσα τη θέση του Αντιπροέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Σήμερα με τις ίδιες σκέψεις ευχαριστώ όλους όσους πίστεψαν και στήριξαν από την πρώτη στιγμή την υποψηφιότητα μου και τους διαβεβαιώνω ότι μαζί θα συνεχίσουμε την πορεία μας.

 

Λευκωσία 28/1/2012
Comments