Ειδήσεις‎ > ‎

ΔΗΣΥ - Τορναρίτης - Νεολαία ΕΛΚ - Εκλογή Σταυρίδη ως Αντιπροέδρου

αναρτήθηκε στις 16 Μαΐ 2011, 12:06 μ.μ. από το χρήστη News 2   [ ενημερώθηκε 16 Μαΐ 2011, 12:09 μ.μ. ]

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, με γραπτή δήλωση του Αντιπροέδρου και Επιτρόπου Παιδείας του κόμματος, Νίκου Τορναρίτη, εκφράζει τη μεγάλη του ικανοποίηση για την εκλογή του Προέδρου της ΝΕΔΗΣΥ, Χαράλαμπου Σταυρίδη, στη θέση του Αντιπροέδρου της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΝΕΛΚ) και εύχεται στον κ. Σταυρίδη και στη ΝΕΔΗΣΥ ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

 

Οπως αναφέρει ο κ. Τορναρίτης, ''μετά από μια δύσκολη εκλογική αναμέτρηση, ο Πρόεδρος της Νεολαίας του Δημοκρατικού Συναγερμού, Χαράλαμπος Σταυρίδης, εξελέγη Αντιπρόεδρος της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος''.

 

''Η επιτυχία αυτή'', προσθέτει ο κ. Τορναρίτης, ''είναι υψίστης σημασίας για την πατρίδα μας, αφού το ΝΕΛΚ αποτελεί οργανικό κομμάτι της μεγαλύτερης πολιτικής ομάδας του Ευρωκοινοβουλίου, με μεγάλη επιρροή στα θεσμικά του όργανα''.

 

''Η ΝΕΔΗΣΥ'', δηλώνει ο κ. Τορναρίτης, ''με αυτή την ιστορική εκλογή, συνεχίζει και ενισχύει την πορεία των μεγάλων επιτυχιών τόσο σε διεθνές όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καταδεικνύοντας ότι και οι 'μικροί' μπορούν, με σκληρή δουλειά, να επιτύχουν πολλά''.

 

ΚΥΠΕ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ-Κύπρος 16/5/2011 


Comments