Άρθρα‎ > ‎

Σας ευχαριστούμε

αναρτήθηκε στις 30 Ιαν 2011, 8:25 π.μ. από το χρήστη News 2
Παρά το γεγονός ότι κάποια συγκεκριμένα «κέντρα» έτριβαν τα χέρια τους για τον ενδεχόμενο κατακερματισμό του Δημοκρατικού Συναγερμού στις 13 του Ιούνη ο στόχος δεν έχει τελεσφορήσει. Η στρατηγική τους ήταν ομολογουμένως καλοστημένη:* εκμετάλλευση της συναισθηματικής φόρτισης του Δημοψηφίσματος *οχετός λάσπης κατά του Προέδρου του ΔΗ.ΣΥ * Οικειοποίηση του ΟΧΙ του Κυπριακού Λαού. 

Όσο περνούσαν οι μέρες αυτή η στρατηγική φάνταζε στα δικά τους μάτια ως επιτυχής. Λογάριασαν λάθος όμως, δεν είχαν συνυπολογίσει στους προγραμματισμούς τους τρία σημεία που αποδείκτηκαν καθοριστικά για την έκβαση αυτού του εκλογικού αγώνα: 1) Ο ΔΗ. ΣΥ κατέβασε στο «γήπεδο» την Καλύτερη Ομάδα, 2) Ο ΔΗ.ΣΥ κατόρθωσε να προσελκύσει ψηφοφόρους που εκτίμησαν την καθαρή στάση του στο Δημοψήφισμα, 3) Δεν υπολόγισαν τον πατριωτισμό των χιλιάδων ανώνυμων συναγερμικών που την στιγμή που ένιωσαν ότι απειλείτε η δική τους παράταξη ανέλαβαν ουσιαστικά τον αγώνα! Ίσως ήταν και καθοριστικότερος παράγοντας για την νίκη του ΔΗ.ΣΥ. 

Σήμερα θα ήθελα να πω δύο λόγια για τους φίλους και ψηφοφόρους της παράταξης μας , σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδίας μας γιατί είσαστε ελεύθεροι πολίτες γιατί για μια ακόμη φορά έχετε στην πράξη αποδείξει ότι την ώρα της μεγάλης μάχης (και ήταν ώρα μεγάλης μάχης) δεν υπάρχουν θεατές υπάρχουν μόνο εργάτες σκληρής δουλείας, δουλείας που πιστεύω και εύχομαι ότι έχει ήδη βάλει τα θεμέλια για μια άλλη σχέση διαφορετική μεταξύ της βάσης του ΔΗΣΥ και των στελεχών μας, μιας δουλείας που είμαι σίγουρος στο τέλος της ημέρας θα εμφανίσει θετικότατα αποτελέσματα όχι μόνο στα ποσοστά της παράταξης μας αλλά και στην ποιότητα του έργου που οφείλουμε να παραδώσουμε στην Κυπριακή Κοινωνία. 

Σήμερα δηλώνουμε παρόν, αύριο σίγουρα όλοι θα κριθούμε... 

24/6/04

Comments