Άρθρα‎ > ‎

Ο εχθρός θα ξεγυμνωθεί!

αναρτήθηκε στις 4 Φεβ 2011, 7:32 π.μ. από το χρήστη News 2
Ακούσαμε όλοι τον Πολωνό Πρόεδρο να ανακοινώνει το αίτημα της πλευράς μας προς τον Γ.Γ του Ο.Η.Ε για επανέναρξη των συνομιλιών. 

Ακούσαμε και τον δικό μας πρόεδρο να επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο να το υποστηρίζει με την γνωστή του «έπαρση». 

Δυστυχώς όμως, και για κακή τύχη ορισμένων τα Ηνωμένα έθνη διέψευσαν την συγκεκριμένη σημαντικότατη κατά τα άλλα «είδηση». Η αντιπολίτευση εδώ στην Κύπρο, ως όφειλε, προχώρησε σε κριτική των συγκεκριμένων «συμπεριφορών» λέγοντας ότι τέτοιες εικόνες πράξεις και παραλήψεις εκθέτουν την πατρίδα μας Διεθνώς. 

Οι κυβερνώντες αντί να απολογηθούν ευθαρσώς και δημόσια για το συγκεκριμένο περιστατικό και την προσπάθεια παραπλάνησης που καταρρακώνει πράγματι την αξιοπιστία μας, συντονισμένα ακολουθούν μια στρατηγική υπόσκαψης και φίμωσης των πολιτικών τους αντιπάλων. 

Ψάχνουν απελπισμένα ένα «εχθρό» στον οποίο θα φορτώνουν τα πάντα, ο οποίος θα ευθύνεται για κάθε ανακολουθία, για κάθε διγλωσσία, για κάθε ατολμία των κυβερνώντων και ο οποίος θα αποτελεί τον αποδιοπομπαίο τράγο κάθε Κυβερνητικής παλινωδίας. 

Δεν γνωρίζουν ότι ο πραγματικός «εχθρός» κάποια στιγμή θα ξεγυμνωθεί και παραγνωρίζουν επανειλημμένα και επισταμένα, την αντίληψη και την κρίση του λαού μας. 

Λίγη περισσότερη σοβαρότητα, ευθύνη και σεβασμός στον πολίτη αγαπητοί κύριοι, δεν βλάπτει!. 
24/3/05

Comments