Άρθρα‎ > ‎

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ

αναρτήθηκε στις 5 Φεβ 2011, 4:11 π.μ. από το χρήστη News 2
Το Συνέδριό μας τέλειωσε. Ο ΔΗΣΥ κέρδισε εμπειρίες, γνώσεις, ποιότητα. Μαζί του κέρδισε και όλη η Κύπρος γιατί κάθε πρόοδος στο κομματικό μας σύστημα ωφελεί όλη την πατρίδα μας. Ο κόσμος του ΔΗΣΥ με τη μαζική του παρουσία έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην προσπάθεια που όλοι καταβάλλουμε για έναν ακόμα πιο ισχυρό και αποτελεσματικό Δημοκρατικό Συναγερμό. 

Οι μεγάλες ευθύνες για όλους αρχίζουν τώρα. Από το αξίωμα του αντιπροέδρου του ΔΗΣΥ θέλω να διαβεβαιώσω κάθε μέλος και φίλο του κόμματος ότι θα δουλέψω με ασταμάτητο πάθος για να φέρουμε την παράταξη μας στη θέση που της αξίζει. Θέλουμε μια διαφορετική πορεία για την πατρίδα μας. Θα αγωνιστούμε γι’ αυτό. Θέλουμε μια νέα σελίδα για την κοινωνία μας. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να αλλάξουν τα πράγματα. 

Ο κόσμος του ΔΗΣΥ με συντεταγμένο τρόπο καθόρισε το πλαίσιο των κινήσεών μας. Μας ζήτησε να βαδίσουμε προς το 2008 με ωριμότητα και υπευθυνότητα έτσι που η κοινωνία μας να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και τις προκλήσεις με σύγχρονο τρόπο. 

Η ΕΕ ορίζει το πλαίσιο και την έκταση των αλλαγών που επιβάλλεται να κάνουμε. Πολλά όμως, εξαρτώνται από εμάς. Από τη θέλησή μας να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες ανάπτυξης και απασχόληση. Από τη θέλησή μας να θέσουμε το κυπριακό μέσα στην ευρωπαϊκή οικογένεια με τρόπο σοβαρό, συστηματικό και αξιόπιστο. 

Αυτά ζητάει η πλειοψηφία των ελληνοκυπρίων και αυτά έχουμε χρέος να προωθήσουμε με σύστημα και σύγχρονο σχεδιασμό. Διαβεβαιώνω κάθε ένα που θέλει την πατρίδα μας να κοιτάζει προς το μέλλον με αυτοπεποίθηση ότι από τη θέση του αντιπροέδρου του ΔΗΣΥ θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για να επιτύχουμε αυτό τον κορυφαίο στόχο. 


21/3/07


Comments