Άρθρα‎ > ‎

ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ !

αναρτήθηκε στις 5 Φεβ 2011, 3:39 π.μ. από το χρήστη News 2
Είναι προφανές ότι κάτι κινείτε «εκ νέου» στο Κυπριακό πρόβλημα. Εάν και εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες όλα δείχνουν ότι θα έχουμε ένα πολύ θερμό καλοκαίρι. 

Το ζητούμενο σίγουρα είναι να αντιληφθεί ο διεθνής παράγοντας τις εύλογες ανησυχίες και τους προβληματισμούς της Ελληνοκυπριακής πλευράς όπως έχουν διατυπωθεί στο δημοψήφισμα της 24ης Απριλίου. Σ’ αυτό όλοι συμφωνούμε. Υπήρξαν ασφαλώς διαφωνίες σε θέματα τακτικής και στρατηγικής που βεβαίως δεν είναι η ώρα να τις κρίνουμε. 

Σίγουρα το εσωτερικό μέτωπο αυτήν ακριβώς την περίοδο είναι γεμάτο με πολυεπίπεδες συγκρούσεις αλληλοκατηγορίες, κτυπήματα κάτω από την μέση, ενοχοποίηση της αντίθετης άποψης, προσπάθειες φίμωσης, «χαφιεδισμούς» και άλλα πολλά άλλωστε οι συμπατριώτες μας καθημερινά γίνονται μάρτυρες και ενός καινούργιου «επεισοδίου»! 

Ο ΔΗ.ΣΥ και ο Πρόεδρος μας μόλις πληροφορήθηκε τις εξελίξεις στην Μόσχα ανέστειλε την προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου για τα «δύο χρόνια διακυβέρνησης Παπαδόπουλου»……. 

Παράλληλα μετά από την συνάντηση που είχε ο κ. Αναστασιάδης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας δηλώθηκε ευθέως, ότι ο Δημοκρατικός Συναγερμός στηρίζει τον Τάσσο Παπαδόπουλο ως θεσμό και θεματοφύλακα των εξελίξεων: Μετά τα δύο τελευταία γεγονότα είναι πεποίθηση μου ότι πρέπει να πέσουν και οι τόνοι στο εσωτερικό μέτωπο. 

Όλες αυτές οι τρικυμίες μέσα σ’ ένα ποτήρι νερού πρέπει να περιοριστούν, χάρη της ενότητας, χάρη της Κύπρου μας! 


Comments