Άρθρα‎ > ‎

Βραβείο Ζωής

αναρτήθηκε στις 29 Ιαν 2011, 11:19 π.μ. από το χρήστη News 2
Οι Άγιες τούτες ημέρες, και η κορύφωσή τους με την Αναστάσιμη ακολουθία, στέλνουν σε όλους μας μηνύματα αναγέννησης και ελπίδας. Μηνύματα που προσπαθούμε να τα αγγίξουμε. Να τα αισθανθούμε και να τα κατανοήσουμε. Για να έρθουμε όμως αμέσως μετά και πάλι αντιμέτωποι με την καθημερινή μάχη επιβίωσης. Μία μάχη αρχών και αξιών όπου το ηθικό βραβείο για το νικητή αποτελεί βραβείο αληθινής Ζωής. 

Το φετινό Πάσχα βρίσκει τη χώρα μας στην αρχή μίας νέας πορείας. Της Ευρωπαϊκής της πορείας. Και είναι αλήθεια πως αν για κάτι πρέπει να είμαστε υπερήφανοι, αυτό είναι η εθνική ομοψυχία και η συλλογική προσπάθεια που έφεραν αποτέλεσμα νίκης. Ένα αποτέλεσμα που παράλληλα δημιουργεί νέες ευθύνες για όλους. 

Εύχομαι το ανυπέρβλητης λάμψης αναστάσιμο φως, να δώσει στον τόπο μας δύναμη για το μέλλον. Μέσα από την ατομική πρόοδο και ευημερία των πολιτών. Τα μικρά, καθημερινά, βραβεία Ζωής αποτελούν τις μεγαλύτερες εγγυήσεις για το Αύριο. 

Ας ελπίσουμε ότι φέτος θα ανηφορίσουμε για τελευταία φορά τον Γολγοθά, πριν από την επανένωση της πατρίδας μας. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ! 

 24/4/03

Comments